HET PLAN

Wij nemen u graag mee in de aanleiding en onze visie op het plan de Grote Beer.

Rotterdam ontwikkelt zich naar een stad met meerdere stadsharten. De Alexanderknoop is een van deze beoogde stadsharten. De gemeente Rotterdam heeft een grote behoefte aan betaalbare huurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen. De gemeenteraad heeft daarom een Actieplan Middenhuur vastgesteld met als doel: tot 2030 minstens 8.000 nieuwe huurwoningen bouwen voor Rotterdammers met een middeninkomen. Dit moet er mede voor zorgen dat deze groep in de stad blijft wonen.

ALEXANDERS WONEN

De komende jaren zal er binnen de stad gebouwd worden. Bij deze verdichting ligt de focus op groei, als de motor van een (nog) betere stad. Met een goede bereikbaarheid en alle voorzieningen in de buurt, is de Alexanderknoop een ideale locatie om te wonen. Het plan van Dura Vermeer Bouw Zuid West draagt met circa 193 huurwoningen, waarvan 85% in het middensegment, bij aan de opgave van de gemeente.

WONEN IN DE GROTE BEER

In het gebouw worden twee-, drie- en vierkamer appartementen gerealiseerd, variërend van zo’n 57 tot 83 m2. 85% van de appartementen worden aangeboden in de middeldure huur door Vesteda, voor bijvoorbeeld ouderen en werkende middenklasse. Op straatniveau is ruimte voor winkels en andere functies.

WONEN IN DE GROTE BEER
Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen! Veelgestelde vragen

Wonen in de Grote Beer?

Bent u geïnteresseerd in een woning van de Grote beer? Ga naar de website van Vesteda en meld uzelf aan als belangstellende via onderstaande link.

www.hureningrotebeer.nl